Over Paper Point

Wat is Paper Point en wat leveren wij?
Paper Point levert door heel Nederland. In ons uitgebreide assortiment vindt u alles wat uw kantoor nodig heeft: grote kantoorartikelen zoals computers, kantoormeubelen, kopieermachines en aanverwante apparatuur, maar ook kleine artikelen voor dagelijks gebruik, zoals diverse soorten papier, markers, paperclips, post-it's etc.

Visie van Paper Point

Paper Point levert kantoorartikelen en dat is maatwerk. Daarom gelooft Paper Point in persoonlijk contact met zijn klanten. Dat geeft ons de gelegenheid om direct in te springen op uw vragen en nieuwe behoeften. Bestellen is makkelijk bij Paper Point. Wij besteden veel aandacht aan een compleet assortiment, waarvoor wij de beste producten selecteren. Zo kunt u bij één adres terecht voor al uw kantoorartikelen en bent u tegelijkertijd verzekerd van topkwaliteit. En natuurlijk denkt Paper Point aan de prijs. Wij houden onze prijzen concurrerend laag en bieden u door middel van aanbiedingen regelmatig interessante kortingen. Voor bekende merken kunt u in ons assortiment ook altijd een prijsvriendelijk alternatief vinden. Ook kunnen onze klanten gebruik maken van een uniek spaarsysteem. Met gratis te verdienen spaarpunten spaart u voor uw eigen cadeau uit het Kijkshop assortiment!

Het Paper Point team.

Bij Paper Point staat plezier in het werk voorop. Daarom hechten de medewerkers van Paper Point veel waarde aan persoonlijk klantencontact. Het team is jong en gedreven en zet zich continu in voor verbetering van de producten en service van Paper Point.