Downloads

Download pagina

Zoek hier de Xerox bestelcode voor uw laserprinter
Xerox is het printermerk dat toners voor andere merken ontwikkelt. De langste ervaring en hoogste kwaliteit Betrouwbarheid vanuit eigen A-brand printers en supplies. Iedere cartridge meervoudig getest dus minimale uitval +100% garantie levenslang +Gegarandeerde hoge marge op hele assortiment +Grootste afdekking laserprintertypen in zwart EN kleur! +Gegarandeerd prijsvoordeel voor eindgebruikers ten opzichte van printermerkÔĽŅ
klik hier om uw printkosten met +/- 20% te verlagen.
 
Google Chrome

Google Chrome wint elke dag meer en meer terrein van Internet Explorer(IE). Dat is geen wonder omdat Chrome uit allerlei tests als zeer snel uit de bus komt. Dat is ook de reden dat wij met Chrome werken. De overstap is niet moeilijk, Het is wel eventjes wennen in het begin maar u zult zich er snel thuisvoelen en als lekker snel ervaren.
Klik hier voor Chome.

 

 

Hulp op afstand nodig?
Met deze gratis tool kunnen wij meekijken bij u op uw eigen pc. Daarvoor mag u op deze link klikken en ons de twee codes doorgeven. Dan kunnen we zonder iets te installeren op uw eigen pc meekijken. De codes veranderen telkens zodat ongewenst meekijken niet mogelijk is.
Klik hier 
 
Agenda folder
Klik hier voor assotiment als blader catalogus
Klik hier voor assotiment uit shop.
 ÔĽŅ

 

Bekijk onze relatie geschenken met uw eigen logo!

Alle relatiegeschenken uit onze shop bekijken met uw eigen logo erop!  Het gaat reuze eenvoudig en het resultaat is verbluffend.
Op deze manier kunt u alle 12000 relatie geschenken, online bekijken met UW LOGO erop.

Klik hier om verder te gaan.