Paper Point extra

 

 

Kantoorscan
Als extra service biedt Paper Point al haar klanten een gratis kantoorscan aan. Een vertegenwoordiger van Paper Point komt dan bij u langs en inventariseert samen met u uw behoefte aan kantoorartikelen. Zo ontstaat er een persoonlijk bedrijfsprofiel, op basis waarvan uw standaard bedrijfsbestellijst gemaakt wordt. Bestellen kan niet simpeler en sneller. Uw klantgegevens kunt u eenvoudig via internet bijhouden en wijzigen (zie inlogpagina)
 

 

Jarig of feestje?
Met deze gratis tool kunnen wij meekijken bij u op uw eigen pc. Daarvoor mag u op deze link klikken en ons de twee codes doorgeven. Dan kunnen we zonder iets te installeren op uw eigen pc meekijken. De codes veranderen telkens zodat ongewenst meekijken niet mogelijk is.
Klik hier 
 

 

Eco producten
Natuurlijk houdt Paper Point, waar mogelijk, rekening met de belasting van het milieu. Speciaal voor onze milieubewuste klanten bieden wij diverse hergebruikproducten aan. Ook leveren wij gerecycled papier en TCF-papier (zonder chloor gebleekt). Maar zo wordt ons afval gerecycled door Omrin, gaan alle pc's en systemen na 18:00uur uit ipv standby, maken wij gebruik van gerecycled materiaal in onze kantines, rijdt inmiddels 80% van ons wagenpark in ecoauto's. Dit naast allelei verantwoorde gebruiksmateriaal op onze kantoren en magazijnen. En zo zijn er in de gehele organisatie zaken toegepast die u ook eenvoudig kunt gaan doen. Dus: denk groen en ga het gelijk doen!
 

 

Nieuwsbrief
Paper Point houdt u graag op de hoogte van aanbiedingen en nieuwe producten. Wij doen dit door middel van onze nieuwsbrief, die eens per kwartaal verschijnt. Stelt u geen prijs meer op het ontvangen van onze nieuwsbrief, meldt u dan af via ons contactformulier.
 

 

Klachten
Wij proberen ten alle tijden de beste service te leveren en alleen hoogwaardige producten te verkopen. Maar van klachten en kritiek kunnen wij altijd leren. Heeft u aanmerkingen of een goede tip voor ons, laat het ons gelijk weten. De beste tips belonen we zelfs met een lekkernij voor bij
u op kantoor!  U kunt hiervoor ons contact formulier gebruiken.

 

 

Catalogus_2015 Catalogus

De nieuwe catalogus 2015 voor al uw kantoorartikelen.

Klik hier om de catelogus te bekijken